Bloemist Haarlem: geniet van de mooiste boeketten

Op zoek naar de beste bloemist van Haarlem? Zoek niet verder. Wij van Bloemen Bezorgen Haarlem hebben de passie voor bloemen door onze aderen stromen. Bij ons werken alleen echte vakmensen, bloemisten met passie. Wil jij een boeket bestellen dat met liefde is gemaakt en zoek je een bloemist Haarlem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bloemen brengen vreugde. De vrolijke kleuren zorgen voor een lach op iedereens gezicht. Een bos bloemen is dan ook een ideaal cadeau voor Secretaressedag, Moederdag of wanneer er iemand geslaagd is voor zijn of haar eindexamen. Eigenlijk is het iedere dag tijd voor bloemen, wel als het aan ons ligt. Belangrijk is dan wel dat je een bloemist Haarlem kunt vinden die de door jou gewenste kwaliteit levert. In Haarlem zijn wij dat. Via onze website Bloemen Bezorgen Haarlem kun je jouw keuze maken uit vele honderden bloemen en boeketten. En dat bij jouw lokale bloemist, want wij zijn gewoon gevestigd in het centrum van Haarlem.

Heb je een bepaalde favoriet?

Na het zien van ons assortiment vast wel. We hebben hele duidelijke foto’s gemaakt, zodat je direct kunt zien hoe de boeketten eruit zien. Zo zien de bloemen er dus ook uit als ze door ons bezorgd zijn. Je kiest de juiste maat, geeft aan dat je het boeket in de winkelmand wilt zetten en rekent vervolgens af. Daarbij is het een kwestie van een aantal gegevens invullen, waaronder het bezorgadres, en de bestelling is gereed. Als bloemist is het onze taak om het boeket bloemen te maken en te zorgen dat onze bezorgers het brengen in Haarlem of de nabije omgeving op de door jou gewenste dag. Dit kan zijn vandaag (als je voor 15:00 uur bestelt), morgen of op de door jouw gewenste dag. Simpel en eenvoudig bloemen bestellen doe je bij Bloemen Bezorgen Haarlem.

Gegarandeerd zeven dagen vers

Bloemen die al na een paar dagen de kop laten hangen, het is de nachtmerrie van iedere bloemist. Wij hebben er in ieder geval niets mee. Laat staan een boeket met bruine randen aan de bladeren. Het zijn scenario’s die wij te allen tijde willen voorkomen. Jij zult er ook niet van houden lijkt ons. De investering in een boeket is niet gering, dan verwacht je ook kwaliteit. Je wilt er immers een lange tijd van kunnen genieten.

Wij hechten aan de kwaliteit van onze bloemen. Het gaat ons echt nauw aan het hart. Om de perfecte bloemen in ons assortiment te krijgen, kiezen wij zelf uit wat wij verkopen. Iedere dag gaat daarom vroeg de wekker, want dan zetten we koers richting de bloemenveiling in Aalsmeer. Niet omdat we van vroeg opstaan houden, maar omdat wij daar de beste bloemen en boeketten kunnen vinden. We lopen in Aalsmeer rond en zoeken naar de bloemen en boeketten die wij kwalitatief goed genoeg vinden voor onze winkel. Dat vergt wat investering van onze kant, maar dat doen wij graag. Zo leveren wij bij Bloemen Bezorgen Haarlem fantastische bloemen voor een goede prijs.

Wij hebben, in onze ogen, de mooiste bloemen en boeketten voor jou geselecteerd. Wij durven daarom we een zeven dagen vers garantie te geven. Dat menen wij ook. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat jij om wat voor reden dan ook niet tevreden bent. Laat het ons dan vooral weten. Onze klantenservice zijn wij zelf. We weten dus precies waar jij het over hebt. Dat maakt het oplossen van een eventuele klacht net wat makkelijker.

Jouw bloemist in Haarlem: Suzan’s Bloementheater

Bloemen Bezorgen Haarlem is onze website, maar wij zijn ook gewoon gevestigd in het centrum van Haarlem: Suzan’s Bloementheater. Wij zijn in 1999 begonnen. Dat was in de tijd dat het internet en de mobiele telefoon net in opkomst waren en Big Brother (google maar eens als je het niet kent) was nog hip. Al die ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan, gebruiken we nu nog steeds om iedere dag weer wat moois te maken voor onze klanten. Nog altijd krijgen we niet genoeg van ons prachtige vak.

Bloemist Haarlem

Dezelfde dag het boeket in huis

Als je hier bent aanbelandt met lezen, dan heb je vast wel het idee dat wij bloemenfanaten zijn. Dat zijn wij ook. Wanneer je besteld hebt, willen jij of de ontvanger zo snel mogelijk genieten van de bloemen. Als je bij ons voor 15:00 uur bestelt, dan zorgen wij er voor dat we dezelfde dag de bloemen nog bezorgen op de door jouw gewenste locatie. Wordt het een uurtje later, dus voor 16:00 uur, dan zorgen we dat het de volgende ochtend direct gebeurd. Onze bezorgers kennen de weg in Haarlem en omstreken. We zorgen er bovendien voor dat de boeketten en bloemen heelhuids worden bezorgd op de door jouw gewenste locatie. Daar mag je ons aan houden.

We zijn zeven dagen per week geopend, ook op zondag dus, waardoor je dus op ieder gewenst moment bij ons kunt bestellen.

Bloemist voor rouwboeketten

Verdriet hoort helaas ook bij het leven. Denk maar eens aan het verlies van een geliefde, familielid of vriend. Daarom verzorgen wij bij Bloemen Bezorgen Haarlem ook rouwboeketten. Een breed assortiment wordt door onze bloemisten gemaakt. Op dit vlak kunnen wij al jouw wensen vervullen. Ook deze boeketten kunnen wij bezorgen in Haarlem en omstreken. We vinden het belangrijk dat jouw bestelling veilig aankomt op de plek van bestemming.

Mocht je nou een speciaal verzoek hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan er alles aan doen om het rouwboeket zo mooi mogelijk te maken. Zo krijg je een rouwboeket dat past bij het op respectvolle wijze afscheid nemen van jouw dierbare. Ook deze soorten boeketten en bloemen bezorgen wij in Haarlem en omstreken.

Scroll naar top