Bloemen bezorgen Bentveld

Bloemen bezorgen Bentveld

Bloemen zijn een fantastisch cadeau voor elke festiviteit. Bij verjaardagen, feestdagen en donkere periodes worden bloemen vaak cadeau gedaan. Dit komt omdat bloemen positieve emoties brengen en nare periodes verzachten dankzij de felle kleuren en betoverende aroma’s die een boeket bloemen in huis brengt. Maar dit is allemaal niets nieuws voor jou, want jij wil bloemen laten bezorgen in Bentveld.

Bekijk het assortiment

Onze levering in Bentveld

Wil je vandaag bloemen laten bezorgen in Bentveld? Bloemen Bezorgen Haarlem regelt het voor je. Het enige dat wij van jou verwachten is dat je online een mooi boeket uitkiest uit ons brede assortiment en bij het bestelproces een bezorgadres opgeeft. 

Wil je de bloemen liever zelf geven? Dan bezorgen we deze bloemen gewoon bij je thuis. Zit je met een spoedgeval? Bloemen laten bezorgen in Bentveld kan nog op dezelfde dag als je ze voor 13:00 uur besteld.

Neem contact op

DE BESTE KWALITEIT BLOEMEN

Kom ook eens langs in onze winkel aan de Gedempte Oude Gracht 44

Maandag t/m zaterdag Winkel 9:00 - 17:00
Zondag
Winkel 12:00 - 17:00
Op zondag bezorgen wij niet.

Onze werkwijze in Bentveld

Bloemen bezorgen Haarlem staat bekend om haar mooie bloemen van kwaliteit. Maar wat is nou het geheime recept achter onze diensten? Makkelijk. We vinden het erg belangrijk dat elke bos bloemen er verzorgd uitziet. Daarom halen we elke dag verse bloemen uit Aalsmeer. Deze komen van Nederlandse bodem en zijn dagvers. Hierna selecteren we elke bloem die we in een boeket stoppen zorgvuldig, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Kan je ook echt uitgaan van de hoogste kwaliteit? Absoluut. Bij Bloemen Bezorgen Haarlem is de wettelijke garantie van kracht. Wettelijke garantie betekend dat een product moet doen wat je ervan mag verwachten. In ons geval is dat dus dat onze bloemen minimaal 7 dagen vers moeten blijven. 

Wij vinden namelijk dat iedereen minimaal 7 dagen moet kunnen genieten van een boeket. Is dit op de een of andere manier niet het geval, dan kan je altijd contact met ons opnemen en krijg je gewoon een nieuw boeket van ons.

Neem contact met ons op

Bloemen laten bezorgen in Bentveld!

Bekijk ons complete assortiment