Bloemen bezorgen Haarlem

Bloemen bezorgen Haarlem

Bloemen zijn een geweldig geschenk voor elke festiviteit. Is er iemand jarig? Dan is er al gauw een boeket bloemen van de partij. Is er iemand geslaagd? Dan ontvangen deze al gauw een flinke bos flora als geschenk. 

Heeft iemand in je omgeving slecht nieuws ontvangen? Dan kan een mooie bos bloemen zijn/haar dag toch flink opfleuren. Bloemen benadrukken positieve emoties en verzachten nare situaties dankzij de felle kleuren en betoverende geuren. Maar dit wist je natuurlijk al want jij wil bloemen laten bezorgen in Haarlem.

Bekijk het assortiment

Onze levering in Haarlem

Wil je vandaag bloemen laten bezorgen in Haarlem? Bloemen Bezorgen Haarlem regelt het voor je. Het enige dat wij van jou verwachten is dat je online een mooi boeket uitkiest uit ons brede assortiment en bij het bestelproces een bezorgadres opgeeft.

Wil je de bloemen liever zelf geven? Dan bezorgen we deze bloemen gewoon bij je thuis. Zit je met een spoedgeval? Bloemen laten bezorgen in Haarlem kan nog op dezelfde dag als je ze voor 13:00 uur besteld.

Neem contact op

DE BESTE KWALITEIT BLOEMEN

Kom ook eens langs in onze winkel aan de Gedempte Oude Gracht 44

Maandag t/m zaterdag Winkel 9:00 - 17:00
Zondag
Winkel 12:00 - 17:00
Op zondag bezorgen wij niet.

Onze werkwijze in Haarlem

Bloemen bezorgen Haarlem staat bekend om haar frisse bloemen van kwaliteit. Maar wat is nou het geheim achter onze service? Simpel. We vinden het erg belangrijk dat elke bos bloemen er gezond en verzorgd uitziet. Daarom halen we elke dag verse bloemen bij de bloemenveiling in Aalsmeer. 

We kopen ze in op deze veiling en nemen ze vervolgens mee naar de winkel. Onze bloemen zijn dagvers en komen gewoon uit Nederland. We selecteren vervolgens alleen de allerbeste bloemen en we doen dit zelf, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Of je echt van het beste uit kan gaan? Absoluut. Bij Bloemen Bezorgen Haarlem bieden wij op al onze producten minimaal 7 dagen goed garantie! Onze bloemen zijn dag vers en we staan voor onze kwaliteit. Je mag ons aanspreken wanneer je niet tevreden bent. In dat geval regelen wij een nieuw boeket voor je.

Bloemen laten bezorgen in Haarlem!

Bekijk ons complete assortiment