Bloemen bezorgen Santpoort-Noord

Bloemen bezorgen Santpoort-Noord

Bloemen zijn een geweldig cadeau voor elke viering. Is er iemand jarig? Geef een bosje bloemen cadeau om de dag goed te beginnen! Is je schoondochter zwanger? Dan kan een boeketje roze, paarse, gele of witte tulpen natuurlijk niet ontbreken. 

Zelfs tijdens minder vrolijke tijden kan een boeket bloemen iemand opfleuren. Dit komt mede door de mooie betekenis achter al onze boeketten, de heerlijke geuren en prachtige kleuren. Maar dit is waarschijnlijk geen nieuwe informatie, want jij wil bloemen laten bezorgen in Santpoort-Noord.

Bekijk het assortiment

Levering bloemen bezorgen Santpoort-Noord

Wil je vandaag bloemen laten bezorgen in Santpoort-Noord? Bloemen Bezorgen Haarlem regelt het voor je. Het enige dat wij van jou verwachten is dat je online een mooi boeket uitkiest uit ons brede assortiment en bij het bestelproces een bezorgadres opgeeft.

Wil je de bloemen liever zelf geven? Dan bezorgen we deze bloemen gewoon bij je thuis. Zit je met een spoedgeval? Bloemen laten bezorgen in Haarlem kan nog op dezelfde dag als je ze voor 13:00 uur besteld.

Neem contact met ons op

DE BESTE KWALITEIT BLOEMEN

Kom ook eens langs in onze winkel aan de Gedempte Oude Gracht 44

Maandag t/m zaterdag Winkel 9:00 - 17:00
Zondag
Winkel 12:00 - 17:00
Op zondag bezorgen wij niet.

Bloemen bezorgen Santpoort-Noord werkwijze

Wij van Bloemen Bezorgen Haarlem staan bekend om de mooiste boeketten en de beste kwaliteit. Maar wat is nou de geheime formule achter ons succes? Simpel: We maken kwaliteit onze topprioriteit. 

Elke dag reizen we af naar Aalsmeer om hier op de bloemenveiling bloemen op te kopen. Zodra we deze hebben schikken we er in onze winkel mooie boeketten van. Ondertussen controleren we alle bloemen op uiterlijk en kwaliteit.

Of je er echt van kan uitgaan dat onze bloemen dagvers zijn? Jazeker. Bij Bloemen Bezorgen Haarlem hanteren wij onze 7 dagen versgarantie. Dit doen we omdat wij vinden dat je minimaal 7 dagen plezier moet kunnen hebben van jouw boeket. Is dit niet het geval? Laat het ons dan even weten, dan kijken we samen naar een passende oplossing!

Bloemen laten bezorgen in Santpoort-Noord!

Bekijk ons complete assortiment