Valentijnsboeket bestellen in Haarlem

Bloemen bezorgen op valentijnsdag

Valentijnsdag is dé dag van de chocolade, teddyberen en jawel, witte en rode rozen. Wil je jouw Valentijn verassen met een mooi boeket of volle bos rozen? Bloemen Bezorgen Haarlem regelt het voor je!

14 februari is een dag waar veel koppels hun geliefde verassen. Waar het vroeger als romantisch werd gezien één losse rode roos te geven tijdens Valentijnsdag, wordt dit nu een beetje cliché. Daarom hebben wij Valentijnsboeketten met verschillende kleuren en soorten bloemen.

Elke bloem heeft een betekenis en samen maken ze het boeket compleet. Het gaat niet om het cadeau, maar om de boodschap. Boeketten van Bloemen Bezorgen Haarlem brengen die precies over zoals jij wilt.

Wil jij je valentijnsboeket bestellen in Haarlem e.o? Geen probleem! Zelfs op 13 februari voor 13:00 uur niet.

Bekijk het assortiment

Persoonlijk valentijnsboeket bestellen Haarlem

Je wil natuurlijk het allerbeste voor jouw geliefde. Wat dacht je van een persoonlijk valentijnsboeket? Als je de rozen aan de kant wil zetten voor de favoriete bloem van jouw partner is dat geen probleem. 

Wij helpen je graag met het aanpassen van jouw valentijnsboeket. Als je kiest voor je Valentijnsboeket bestellen in Haarlem bij Bloemen Bezorgen Haarlem, kan je jouw boeket zo uniek maken als dat je zelf wil!

Onze Valentijnsboeketten zijn het leukste in combinatie met een ander cadeau. Denk bijvoorbeeld aan chocola of een lieve handgeschreven brief waarin je jouw waardering voor je geliefde uit. 

Een persoonlijk Valentijnsboeket is een doordacht Valentijnscadeau die elke Valentijnsdag een geslaagde dag maakt.

Neem contact met ons op

DE BESTE KWALITEIT BLOEMEN

Kom ook eens langs in onze winkel aan de Gedempte Oude Gracht 44

Maandag t/m zaterdag Winkel 9:00 - 17:00
Zondag
Winkel 12:00 - 17:00
Op zondag bezorgen wij niet.

Valentijnsboeket bezorgen Haarlem

Het is natuurlijk het allerleukste om jouw boeket zelf te geven. Maar als je liever hebt dat wij de bloemen afleveren bij jouw geliefde, is dat ook geen probleem. 

Waar je ook besluit de bloemen af te laten leveren, je bent altijd gegarandeerd van een kleurrijk boeket als je kiest voor een valentijnsboeket via de webshop van Bloemen Bezorgen Haarlem.

Neem contact met ons op

Het allermooiste bruidsboeket laten bezorgen!

Bekijk ons complete assortiment