Over ons

De lokale bloemist uit Haarlem waar je de mooiste bloemen kunt krijgen

Het is haast niet voor te stellen: bestel je online bloemen die vandaag bezorgd moeten worden, komen ze nooit aan op het adres van bestemming. Ondanks vele telefoontjes en mailtjes achteraf. Komt het boeket rozen daadwerkelijk binnen, zijn het er maar acht in plaats van de bestelde vijftig. En wanneer je bestelde tulpen geleverd worden, gaan ze al binnen vijf dagen dood. Zomaar drie voorbeelden van klachten over het bestellen van bloemen online. Ze zijn er talrijk en dat doet ons als bloemist in Haarlem pijn!

Wij zijn een lokale bloemist uit Haarlem met passie voor het vak. Bloemen Bezorgen Haarlem levert kwalitatief uitstekende bloemen voor een scherpe prijs. En ja, dat doen we online. We leveren kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan weet je ons te vinden in het centrum van Haarlem.

Over Bloemen Bezorgen Haarlem

Bloemen Bezorgen Haarlem is de website van Suzan’s Bloementheater. De naam slaat op mij, Suzan. Samen met mijn team zitten wij met een fysieke winkel in hartje Haarlem, midden in het centrum. Dat vinden wij als bloemist Haarlem belangrijk. Hier in Haarlem voelen wij ons als bloemist thuis. Dat kun je wel zien aan ons assortiment.

Neem een kijkje in onze winkel

Wat onze klanten van ons vinden…

“Veel keus en vriendelijke mensen. De prijs voor een mooi boeket is goed en de kwaliteit nog beter.”
“Beste mensen, bedankt voor de snelle service en het boeket dat wij bij jullie hebben besteld. Zaterdagochtend telefonisch contact gehad en via webshop besteld. Het doet ons veel. Een rouwboeket bestel je niet dagelijks en al helemaal niet snel via het www. Daar wij zelf in Emmen wonen en door omstandigheden niet bij de uitvaart van een goede kennis naar haarlem kunnen komen, was dit het minste wat wij konden doen. De familie heeft ons foto van het boeket gestuurd met een warm dankwoord. Dit dankwoord geven wij dan ook graag aan jullie voor de nette klantvriendelijke service. Onze dank is groot.”
“Hier heb ik meerdere malen bloemen besteld. Altijd direct geleverd, mooi vers en van een stuk goedkoper in vergelijking met andere online bloemisten. Van harte aanbevolen!”

Bloemist Haarlem: altijd dagvers

Het Bloementheater is ontstaan in de vorige eeuw, in 1999. We zijn dus ervaren in ons werk en weten daardoor hoe de markt werkt. Iedere dag staan we vol energie vroeg op om richting de bloemenveiling in Aalsmeer te gaan. Daar kunnen we ons vergapen aan de mooiste bloemen en boeketten. Met verse bloemen komen we weer terug in de winkel. We hebben ze zelf uitgekozen, zodat wij de beschikking hebben over de beste kwaliteit.

Snel bloemen bezorgen

Je kunt bij ons bestellen via deze website. We bezorgen snel. Als je voor 15:00 uur bestelt, dan zorgen wij dat het nog dezelfde dag bezorgd is. Wanneer je voor 16:00 uur de bestelling plaatst, dan wordt het de volgende ochtend dat de bloemen op locatie zijn. Bij ons in de winkel kun je naast bloemen en boeketten ook terecht voor potten, manden, lantaarns en etagères. Ook voor rouwboeketten zijn wij het juiste adres. Wij kunnen daarom een totaalplaatje bieden voor jouw gehele interieur.

Klinkt goed he? Heb je desondanks toch een vraag, bel ons dan of laat hier een bericht achter.

Deze website

De website van Bloemen Bezorgen Haarlem wordt onderhouden door Jan Pieters Websolutions. Hun doel? Bloemisten helpen om online duidelijk zichtbaar te zijn. Ook in de volgende steden wordt er samengewerkt met bloemisten:

Je kunt ons ook vinden op

Beste Bloemisten van Noord-Holland

Scroll naar top