Over Ons

Over Ons

Bloemen Bezorgen Haarlem .nl  

Breng je emoties tot uiting met onze prachtige boeketten, rechtstreeks bezorgd in Haarlem en omstreken. Met onze Elektrische Bakfietsbezorger bezorgen we in het centrum van Haarlem een snelle, persoonlijke service die fleur toevoegt aan elke gelegenheid. Bestel nu voor een heerlijke bloemenervaring!

 

Passie voor bloemen

Onze passie voor bloemen reflecteert in elk boeket dat we maken. We bieden een brede selectie van dagverse bloemen, waardoor we de hoogste kwaliteit en de langste versheid kunnen garanderen. Of je nu een seizoensboeket, plukboeket of een bos rozen wilt sturen naar je geliefde, wij staan voor je klaar om deze bloemen te bezorgen in Haarlem en omgeving. We hebben zelfs een uitgebreid assortiment aan rouwboeketten, die onze bloemisten met de grootste zorg maken en kunnen afleveren bij het uitvaartcentrum.

 

Toewijding aan duurzaamheid

Bij Bloemen Bezorgen Haarlem draait alles niet alleen om de pracht van bloemen, maar ook om de schoonheid van onze planeet. We hebben stappen ondernomen om een duurzame bloemist te zijn, door al onze bloemen CO2-neutraal te bezorgen. We gebruiken elektrische bakfietsen voor onze leveringen, wat betekent dat elke bestelling die je bij ons plaatst, een groene levering is. Deze manier van bezorgen draagt bij aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen en helpt bij het behoud van onze prachtige stad.

 

Uitstekende service

Wij geloven dat de kwaliteit van onze service net zo belangrijk is als de kwaliteit van onze bloemen. Daarom streven we ernaar om het bestellen van bloemen zo eenvoudig mogelijk te maken via onze webshop. Of je nu bloemen wilt laten bezorgen op dezelfde dag (voor bestellingen geplaatst voor 13:00 uur) of op een specifieke datum, wij zorgen ervoor dat jouw bloemen vers en op tijd worden geleverd.

We hebben een verscheidenheid aan betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal, om het proces voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. En als je vragen hebt, staan onze vriendelijke bloemisten altijd klaar om je te helpen.

 

Neem contact op

Heb je vragen over onze bloemen, onze milieuvriendelijke bezorgmethode, of wil je meer weten over onze toewijding aan duurzaamheid? Neem dan gerust contact met ons op:

Bloemen Bezorgen Haarlem
Gedempte Oude Gracht 44
2011 GS Haarlem
023 531 3106

Bij Bloemen Bezorgen Haarlem, is jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit. We hopen dat je geniet van onze bloemen en onze inzet voor het milieu net zoveel als wij dat doen. Bedankt voor het kiezen van een duurzamere toekomst met ons.